lørdag 17. april 2010

Kom deg ud på landet!


Vekk fra byens bråk og uro, i landlige omgivelser ligge Huset på Landet. Ein ineriørbutikk av særklasse spør du meg! Her, ein liden kjøretur udfor Sandnes, blir du møtt av de alltid smilende og sjarmerende herrene som driver stedet. Å de får deg te å føle deg som en gjest mer enn en kunde! I det du komme inn dørå blir du ønska velkommen å tilbudt ein kopp kaffi, någe som bare får deg te å smila å føla at nå e du komt rett plass:)

Butikken e prega av ein romantisk stil, men der e og ting med  mer moderne uttrykk. Alt fra lysestaker, kaffekopper, smykker, bilder, såper, duker, lys, møbler, lamper og mye mer. Någen av de tingen eg sjøl har kjøpt e et superfint speil med gullkant, god løsvekt-te å et lide søtt porselens badekar som eg har gitt vekk i gave. Å når når du handle gaver får du de pakka inn forskjellig å personlig, ingen blir like!

Huset på Landet e ikje ein stor butikk, men den e flullt opp med så mye fine ting at en interiørfreak som meg kan gå å se i timevis! Når eg har gått gjennom butikken ein gang, må eg ta ein runde te. Så ser eg alltid någe nytt. Itte eg flytta te Danmark får eg ikje besøgt butikken så ofte, men så har eg någe å gleda meg te når eg ska på tur hjem te Stavanger:)
htt



Du finne ting som ikje alle andre har,  å du vil gleda deg te å komma igjen for å se ka spennende ting de har fått inn! Det e virkelig verdt å ta ein tur te Huset på Landet på Malmheim udfor Sandnes!
Bildene har eg fått låne fra siden deres på Facebook. Skjekk den ud!

Te slutt vil eg ønska alle ein heidundranes fin lørdag! :)

fredag 16. april 2010

Hjerterytmer


http
Karl Rüdiger har designa EKG, hyllen som måle hjerterytmen. Neida den gjør nok ikje det, men eg syns den e ganske tøff. Huske eg fekk ein sånn EKG ein gang, då fekk eg sånne tegninger på et stort papir. Fasinerende at någen kan finne på å lage en hylle av det. Litt moderne stil for min smag, men om du vil ha ein får du den på Bolia te ca.1000kr.

torsdag 15. april 2010

Bakedag


http
Så har eg jammen bakt idag:) Har lova Morten så lenge nå, å sist eg prøvde ville ikje deigen heve seg så då gadd eg ikje prøve på ei stonn hehe. Det blei kanel i svingene, å de blei veldig gode og!

Ønske alle ein nydelig torsdag!

lørdag 10. april 2010

Fint på balkongen!

Så har vi malt blomsterkassen. En transparent plastikk ble lagt i bunnen før vi fylte på med lecakuler og jord. Så har jeg plantet litt, men det kommer flere planter etterhvert:) Kassen har og fått en tekst som jeg har malt på. "Il Profumo Dei Fiori" som betyr noe så enkelt som "duften av blomster". Men så blir jo alt så mye finere på italiensk;)
http

torsdag 8. april 2010

Snekrerier

Meg og Morten har snekra! Etter vi hadde lett i butikkene etter blomsterkasser uten å finne noe, så tok vi i påsken saken i egne hender å snekra en selv. Så sto vi der å hamra,sagde å skrudde å det var riktig så hyggelig. En blomsterkasse er nok ikke det vanskeligste å lage, men noen snekker er jeg så absolutt ikke! Trehytter er omtrent det eneste jeg har snekra å de har ikke akkurat vert så veldig mye å skryte av. Men så så jeg jo hvor flinke vi var! Å det var en koselig ting å gjøre sammen:)
På bildet ser du kassen før den ble malt. Vent å se hvordan den blir når den er helt ferdig!



http

 

Eple Drøm

"Apple Dream Daybed". Syns denne er sååå kul! Det fins jo mange lignende sånne, men denne er så søt siden den er forma som et eple:) Å så er den god å sitte/ligge i og da. Det er plass til  4-5 folk inni, eller mer viss du vil sitte trangt:) Eplet koste 10.000 men jeg drømmer om å ha denne i min fremtidige hage;)

onsdag 7. april 2010

Uterommet


http

...................................................................................................                                                   
Tiden fram over er til for å være mest mulig ute. Folk kommer fram fra sine vinterdvaler å skal stelle hager og hus. Det blir varmere i luften, det spirer og gror å alle blir så glade. Alt våkne liksom til live igjen etter denne grusomt lange vinteren. Jeg kjenner selv det kribler i fingrene etter å gjør noe. Selv om jeg ikke har hage, er vi så heldige at vi har to balkonger. Det har jeg tenkt å gjøre det beste utav:) Hvor mye tid og penger jeg vil legge i det vil vise seg etterhvert. Men jeg er igang med noe vertfall. Her er et par balkonger jeg syns er fine:
Nå skal jeg ut i solen igjen:) Ha en flott onsdag!

søndag 4. april 2010

Herlig påskevær!

I påsken har vi vert et par turer i kolonihagen til Astrid og Søren. Vi har sittet ved bålet om kvelden og når det regnet satt vi inne i lysthuset med masse telys som varma opp:) Påskeaften, når vi kom hadde de laget et flott høybed som de hadde sådd grønnsaker i. Meg å Astrid laga skilt til å sette i bedet, ble veldig søtt! Er så fint i kolonihagen nå når alle er våryre å skal stelle i hagene sine:)






Senere stekte Søren pannekaker på bålet:) Mat smaker alltid ekstra godt når vi sitter ute syns jeg!

Håper alle har hatt en super påske! Det har jeg;)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...