søndag 14. februar 2010

Ein koselig tur!

Utrolig kor koselig det faktisk kan ver å reisa aleina! Komme jo i snakk me folk en ellers aldri ville ha møtt. Satt på toget fra Stavanger til Kristiansand, å damen i 60-årene som satt ved siden av meg va tydeligvis liga selskapssyge som meg. Me satt å snakka heile turen om løust å fast. Hu fortalte meg om barn å barnebarn og om jobben sin osv osv. Va så utrolig koselig å sidda der å strikka å snakka samen (yesss eg har lert meg å strikka!) Føltes som me hadde kjent kverandre lenge. Å når me va framme i kr.Sand å eg sko gå, så ga hu meg ein klem. Tusen takk for ein fine tur Sol!

Fergå øve te Danmark va forsåvidt og koseligere enn den pleie. Ei dama i 40-årene som og reiste aleina sa at eg måtte komma å sidda me hu for det va bare tull at me sko sidda kver for oss. Dette va ei skikkelig fjåge dama me møje liv i, å hu kjupte drink te meg for hu syns eg va så søde hehe. Me kom og i snakk me et par andre koselige mennesker.

Det me at mange syns at nordmenn e kalde å inneslutta mennesker e jo egentlig bare tull..en må bare komma litt under huden på de så e de så åpne å personlige som bare det. Men det e jo ganske utroligt og ka folk fortelle fremmende. Kem vett, de kan jo skrive om det på bloggen sin...;)

2 kommentarer:

 1. så koseligt Ellen, syns eg ser deg på toget me strikketøyet! D e veldig interesangt å snakka me fremmanes mennesker, få et innblikk i dis liv, og trekka linjer t sitt eget, spesiellt hvis di e i en helt aen fase av livet 10-50 år + eller -, selv om aldri sees igjen tror eg me alikavell aldri glømme di.
  Og damer burde spandera mer på kverandre! Ingen baktanker og skumle hensikter bak det, bare koseligt :) Ha ein flott uka i Danmark!

  SvarSlett
 2. Hei vennen!
  Så bra at jeg minnet deg på Sex & The City i går! Tenkte på deg da jeg slo det på, men så tenkte jeg at du sikkert allerede satt klistret til skjermen! hehe..

  Det hørtes ut som en veldig god start på ditt liv i Danmark da! Denne turen...
  Nordmenn kan hvis de vil vettu ;)

  Hold meg oppdatert på DK, og hva som skjer da! Du kan jo blogge om det!

  Klem klem

  SvarSlett

Koselig at du vil legge igjen en hilsen:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...