lørdag 17. april 2010

Kom deg ud på landet!


Vekk fra byens bråk og uro, i landlige omgivelser ligge Huset på Landet. Ein ineriørbutikk av særklasse spør du meg! Her, ein liden kjøretur udfor Sandnes, blir du møtt av de alltid smilende og sjarmerende herrene som driver stedet. Å de får deg te å føle deg som en gjest mer enn en kunde! I det du komme inn dørå blir du ønska velkommen å tilbudt ein kopp kaffi, någe som bare får deg te å smila å føla at nå e du komt rett plass:)

Butikken e prega av ein romantisk stil, men der e og ting med  mer moderne uttrykk. Alt fra lysestaker, kaffekopper, smykker, bilder, såper, duker, lys, møbler, lamper og mye mer. Någen av de tingen eg sjøl har kjøpt e et superfint speil med gullkant, god løsvekt-te å et lide søtt porselens badekar som eg har gitt vekk i gave. Å når når du handle gaver får du de pakka inn forskjellig å personlig, ingen blir like!

Huset på Landet e ikje ein stor butikk, men den e flullt opp med så mye fine ting at en interiørfreak som meg kan gå å se i timevis! Når eg har gått gjennom butikken ein gang, må eg ta ein runde te. Så ser eg alltid någe nytt. Itte eg flytta te Danmark får eg ikje besøgt butikken så ofte, men så har eg någe å gleda meg te når eg ska på tur hjem te Stavanger:)
httDu finne ting som ikje alle andre har,  å du vil gleda deg te å komma igjen for å se ka spennende ting de har fått inn! Det e virkelig verdt å ta ein tur te Huset på Landet på Malmheim udfor Sandnes!
Bildene har eg fått låne fra siden deres på Facebook. Skjekk den ud!

Te slutt vil eg ønska alle ein heidundranes fin lørdag! :)

2 kommentarer:

  1. Kunne ikkje sagt det bedre sjøl...har vært innom hos de noen ganger eg og,og føle meg akkurat like velkommen hver gang;))....det er som du sier,akkurat som å komme hjem...En kan kikke i timesvis,og se noe nytt hele tiden...Har anbefalt butikken til mange,og kommer til å fortsette med det.Men det beste av alt hos de to herrene er servicen,de bærer jo til og med varene ut i bilen for deg....å det er iallefall ikkje eg vandt med att folk gjer...

    SvarSlett
  2. den butikken har tante snakt om, men me har aldri komt oss så langt.. må ta turen innom neste gang me hjemma.. viss me når d:P

    SvarSlett

Koselig at du vil legge igjen en hilsen:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...