torsdag 12. august 2010

Kaffetørst?


Selv om jeg er en te-elskende person, er jeg som mange andre er, glad i en god kopp kaffe. Siden den lille kroppen min ikke er så glad for det, drikker jeg bare kaffelatte. All melken i latte gjør den mildere så slipper jeg å lide:) Når jeg bodde i Oslo var jeg så "heldig" å ha mange kaffebarer som nærmeste nabo, men alle vet jo hvor dyrt det kan bli når det er snakk om nærmere 40 kr. koppen! Om du vil bruke noen tusen så er det jo bare å kjøpe en espresso maskin, men guuuu de er dyre å jeg syns det er stress med de! Jeg har pleid å kjøpe Nescafe sine porsjonsposer med latte, å de er greie nok, både i smak og pris (ca 3kr koppen) Men den er egentlig ikke så veldig god om du er vant med kaffebar-latte. Så nå har jeg kommet over noe enda mer genialt, som og er super godt! 

På Ikea har de nemli Produkt! Ja den heter produkt, å det er en melkesteamer med en prislapp som sier 12kr!?! Ja den koster faktisk det! Du må kjøpe batterier i tillegg, men det er absolutt verdt det;) 
Den er simpel å kan sikkert bli lett ødelagt, men gjett om den fungerer godt!
 Så har jeg kjøpt billig frysetørra instant kaffe te 20 kr (litt usikker om det fins så billig i Norge, mmm Danmark er deilig!) Så varmer jeg bare melk i mikrobølgeovnen å steamer i vei. Så helles melken i en kopp med en skvett sterk glodvarm kaffe. Holder enda på å finne utav det perfekte forholdet mellom kaffe å melk. Nammmmm den er god! Å ikke minst super billig!
 Bildene er fra Johner og Ikea

1 kommentar:

  1. Takk for tipset, den må eg ud å shoppa! Nam!

    SvarSlett

Koselig at du vil legge igjen en hilsen:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...