onsdag 16. mars 2011

Jeg har fått nytt bord!

Vell, det er egentlig et gammelt bord som du nok ser. Det har stått i kolonihagen hvor det ikke ble brukt, så nå har det fått kommet hjem:) Ser ikke ut som det er i sin opprinnelige stand, for bena har en helt annen finish enn resten av bordet. Det har kanskje fått ny bordplate, eller så er det hjemmesnekret og bena kommer fra et annet bord. Må si jeg liker best både fargen og overflaten på bena.

Spisebordet vi har fra før er aldri i bruk, det står bare og opptar plass.
Grunnen til at vi ikke bruker det er at det er så upraktisk, det er høyt og har store tunge stoler til som man må klatre opp på. Når man først sitter der er det ok, men det blir aldri til at vi spiser der. Da blir vi sittende med sofabordet, og det er jo ikke særlig behagelig å spise med. Stolene kan du forresten se til venstre i bildet.

Planen er å pusse bordplaten, siden den er litt ru og malingen flasser noe.
Så vil jeg male, men er litt usikker på fargen. Nå syns jeg det ser ut som et pokerbord!
Kanskje jeg må invitere til pokerkveld før jeg maler det hihi;)

Den første tanken som slår meg er å male det lyst, ikke nødvendigvis hvitt, men vertfall lyst. Så vil jeg kanskje ha et lite mønster/motiv på bordplaten. Eventuelt male bena en annen farge enn bordet. Kom gjerne med forslag! :)

Er også idag rammet av kraftig forkjølelse. Man skal jo pleie seg selv litt, så jeg skal kose meg med sjokoladekjeks! Jeg elsker sjokoladekjeks!  Mannen er dratt avgårde til Århus på møte, så jeg er alene om kjeksene...får se om jeg kanskje sparer en eller to til han;)

Så vil jeg bare si det at nesespray er jo en god venn å ha. Uten den ville nok hodet mitt eksplodert av trykket som bygges opp inni der når jeg er så tett i nesa! Men nesespray med menthol, det tror jeg det må være en sadist som har oppfunnet! Viss du syns det er vondt når du får klorvann i nesa, så forestill deg det gange 100:/ Rett og slett grusomt! Om det er verdt det kan jo diskuteres, men etter mentholsmerten går over så klarer man vertfall å puste:)

Håper alle har en flott onsdag fri for snørr, host og hark!

Klem fra
Ellen Louise

5 kommentarer:

 1. Hello vennen :)

  ..Fiiiint bord med kule bein.
  Synes fargen er kul jeg, artig finish på selve bordplaten!!

  SvarSlett
 2. Aiai, god bedring! Og kult bord, likte både føttene og bordplata jeg! :D

  SvarSlett
 3. Hei søta!
  Det var jo ett kjempe fint bord! Syns bordplaten var helt perfekt jeg! Ville ikke gjort stort med den, men det er jo min smak ;) Har truen på at det blir fint det du til slutt ender opp med også!

  God bedring søte deg :)

  PS! På jobben i dag gikk jeg og mimret om dine to overraskelsesbesøk... Det var så koselig begge gangene du bare plutselig sto der uten at jeg ante noen verdens ting!

  Stor klem

  SvarSlett
 4. Det bordet der har absolut mange muligheter :-) God idé med en lys farge, men det kunne også være en god idé å male benene i en mørkere farge en bordplaten... Men det finnes utallige muligheter :-) Gleder meg til å se resultatet! God bedring! Klem; Heidi

  SvarSlett
 5. God bedring :)

  Og jeg kan lett forestille meg at nesespray med menthol er heftige greier, jeg pleier bare å smøre litt Mentholatum under nesen når jeg er tett, og bare den river ganske greit ;)

  SvarSlett

Koselig at du vil legge igjen en hilsen:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...