lørdag 15. oktober 2011

Utfordring: Bloggnavnet

Mrs. Hardy har laget en morsom utfordring hvor hun vil vite om bakgrunnen til valg av navn på bloggen.


Da jeg startet å blogge for ca to år siden, het bloggen min først Ellen Propellen. Det var nok mest fordi jeg ikke kom på noe bedre i farten. Etter en stund endret jeg den til I min egen lille verden, siden bloggen jo handler om alt jeg driver og styrer med. Jeg syns egentlig dette var et kjedelig navn, og brukte lang til til å finne på et bedre.  Så valgte jeg ElleMelle, på bakgrunn av navnet mitt Ellen og med tanke på at jeg er ganske ubesluttsom. Jeg kan bruke timevis på små og mer eller mindre ubetydelige valg, så da blir det en del elle-melle. Langt ifra impulsiv altså :p 

Jeg begynte å blogge da Therese med bloggen Hverdagsspiren også nettopp hadde startet sin blogg. Hun sa at en blogg ville jo være fint for meg som hadde så mange ting jeg laget osv. Siden har jeg altså blogget:)  Noen ganger går det jo litt tid mellom hver gang, og man er ikke alltid like inspirert. Jeg er opptatt av at man skal kose seg med bloggingen, og det skal ikke føles som noen plikt. Det er også utrolig koselig å lese andres blogger, og bli inspirert av hverandre. Er så flott å se at kreativiteten blomstrer, og folk er så hyggelige her i interiørblogg-verden:) Det er også moro å se sin egen bloggs utvikling fra da man stratet.

Moro om du også vil dele historien bak din blogg!
God lørdagskveld til deg!

-Ellen Louise-


2 kommentarer:

 1. Søta :)
  Bra svar! Og fin ny header! Den var veldig "deg". Noe som er veldig bra ;)

  Håper du har hatt en fin helg!

  Klem klem

  SvarSlett
 2. Kanskje litt sent å kommentere på denne nå, men veldig bra skrevet^^ Og en veldig fin blogg som jeg nok kommer til å følge fremover:)

  SvarSlett

Koselig at du vil legge igjen en hilsen:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...