fredag 11. november 2011

Kosekroken

For en stund siden fikk vi ny sofa. Den gamle var kald og hard, så vi satt omtrent aldri i den. Nå sitter jeg i go'hjørnet hver kveld. Vi har ommøblert, fått teppe og nytt mindre bord. Det føles som en helt ny stue å komme inn i. Det har blitt mye mer personlig og koselig syns jeg.

 Bordet er egentlig bare midlertidig, fordi vi ikke har funnet et vi vil ha. Noen av de jeg likte var for store, og de små var kjempe dyre.  Dette enkle og lille passer fint inntil det rette bordet dukker opp. 

Herlig pute fra Kremmerhuset som jeg kjøpte sist jeg var hjemme. 
(Desverre har vi ikke kremmerhuset i Danmark)


 Det nye teppet minner meg om det jeg hadde på rommet som liten. Dette er enda tykkere og herlig å trå barføtt på. Før hadde vi to sofaer, så nå har vi mye mindre sitteplass. Tenker jeg får finne noen kule puffer. 

G for God Helg!

1 kommentar:

  1. Hei på deg. Sofaen din ser riktig så innbydende ut med herlige puter, sofabord og teppe. Det er viktig å ha en god sofakrok siden det er der man som regel kobler av etter en lang dag. Nå skal jeg snart stupe opp i sofaen og se litt på tv.
    PS! Bildet på bloggen min manglet i dag, men er nå på plass. Jeg vet ikke hvorfor det skjedde, men lastet innlegget opp på nytt. Klem Minmill

    SvarSlett

Koselig at du vil legge igjen en hilsen:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...