lørdag 8. mai 2010

Livstilsmesse

Idag har eg hatt me meg min venninne Line som blir 26 år idag, å hennes familie te livstilsmesse på Clausholm slott i Voldum i øst Jylland. Det va fantastisk fint å gå rundt i slottsparken å se på alt som utstillerene kunne by på. Selv om det regna å va ganske kaldt, så koste me oss veldi:)

Slottet

Clausholm Slott blir regna som et av de fineste barokk slottene i Danmark. Det e bygget i 1690 årene å har mye historie i seg. Det har blandt andre bodd en greve her, å slottet har selvfølgelig et rom kor det spøke. Idag e det 5 generasjoner av Hoffjegermester Kim A. Berner sin familie som bor her.

 Messen

 

Le-Bix Majgården som eg va så heldig å få invitasjon te messen fra, hadde ein kjempe koselig stand. Sjekk ud den flotte nettbutikken http://www.le-bix.dk/

En annen stand eg likte veldig godt va Butik-Skovgaarden. Det er en butikk som selger gammelt og nytt, romantiske og rustikke møbler og interiør tingester. I tillegg selger de blomster.

 Viss du ska på ferie i Danmark vil eg virkelig anbefale å ta turen te Clausholm Slott! Det har ein fantastisk stor å fin hage, å både slottet å hagen blir brukt som fotolocation ved forskjellige anledninger. For 80 kr kan du se både hagen å komme inn på slottet.Takk for ein fine dag Line, Lars og Sander!

Ønske alle ein god lørdags kveld! :)

2 kommentarer:

  1. takk i lige måde smurf, kjempe koseligt, men sattan du får tatt någen bilder, dine øjne ser jaffal fleren detaljer enn mine gjør:D haha

    SvarSlett
  2. hehe Line der seie du någe! Øynene mine går i spinn når eg ser så møje fint:D

    SvarSlett

Koselig at du vil legge igjen en hilsen:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...