onsdag 13. april 2011

Middagstips:Fisk i form med sjampinjong, bacon og mandler

Er lenge siden jeg har lagt ut en oppskrift nå. 
Så idag syns jeg det er på tide å dele denne herlige retten med dere!


Du kan bruke torsk eller lignende fisk. Jeg har brukt pengasius, den smaker veldig mildt.
 Derfor passer den også godt om du er kresen til fisk;) I tillegg er den veldig billig!

Dette trenger du til 2 personer:
250 g torsk eller pengasius fileter 
Sjampinjonger (ca en halv pakke)
100 gram ternet bacon
1 liten løk
1/2 persille bunt
en håndfull mandler
1 dl creme fraiche

Sett ovnen til 200 grader
Smør en ildfast form med litt olje, og legg i fisken og ha litt pepper på.
Hakk sopp og løk, sviss sammen med bacon.
Hakk mandler og persille grovt og ha i en bolle.
Bland sopp,løk,bacon,mandler og persille med creme fraiche.
Fordel blandingen over fisken og stek i ca. 15-20 min ved 200 grader

Server sammen med kokte poteter eller pasta:)


Nam nam! God appetitt:)
-Ellen Louise-

1 kommentar:

Koselig at du vil legge igjen en hilsen:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...