fredag 6. januar 2012

Noen røde ting og en symaskin

Godt nyttår alle sammen! Da er vi såvidt kommet tilbake i hverdagsmodus etter en lang og god juleferie. Vi har virkelig kost oss og slappet av hjemme i Norge. Snøen så vi ikke noe til, men en hel del regn og vind. Med andre ord ble mesteparten av ferien tilbrakt innendørs. Jul ble det uansett og vi har spist masse god mat og godterier, faktisk så mye at vi allerede før nyttår ikke hadde lyst på sjokolade! Det må være første gang i mitt tilfelle!
Gaver har jeg også fått, og uten å favorisere, her er to av de:Ca. to måneder før jul kom Morten hjem med en stor gave som han stilte midt i stua. "Hva kan det være da?" sa han mens han smilte lurt. Så måtte jeg jo gå å lure på det lenge, lenge.. hadde mine mistanker men jeg holdt de for meg selv. Min mistanke viste seg til min glede å være helt korrekt! En Kenwood kjøkkenmaskin!
Så var det fargen da, RØD? Kjenner min kjære meg i det hele tatt? Jeg ville jo ha rosa eller blå..buuhuu bortskjemte lille unge tenkte jeg, så jeg nevne ikke noe om fargen. Den var jo fin uansett. Så sa endelig Morten det, at det var nok sikkert ikke en rød kjøkkenmaskin jeg hadde sett for meg. Problemet var det at han av denne typen bare kunne finne rød,sort eller kritthvit. Da var jo rød den fineste, det er jeg enig i. Så nå har jeg altså slått meg til ro med at jeg har en rød kmix, og den er superfin. Forresten så heter fargen bringebærrød, og da er det jo ikke så ille;)


 Så fikk jeg jammen en symaskin også, av foreldrene mine:) 
Det har jeg hatt lyst på lenge, men egentlig glemt det. Så da var det jo en ekstra stor overraskelse å få en!

  
Å jeg har faktisk sydd noe også! En "posepose"!
 For de som ikke vet hva det er, så er det en pose med åpning i begge ender til å ha plastposer i.
Er veldig stolt av poseposen min!


Ønsker dere alle en flott helg!
klem fra 
Ellen Louise

3 kommentarer:

 1. åååh.. Kjøkkenmaskina var LEKKER!
  Og grattla me ny symaskin! Slit den ut :D

  SvarSlett
 2. Bara att börja baka! Vad fin den var. Och en symaskin också... Nu har du fullt upp. Skoj!!

  SvarSlett
 3. Lucky you! Heller en rød KMix enn en hvit iallfall

  Håper du har hatt en superfin helg

  Klem
  Lotte

  SvarSlett

Koselig at du vil legge igjen en hilsen:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...