torsdag 27. januar 2011

Små fine ting..

...fra Købehavn

På mandag var jeg altså i København, bare en dagstur siden Morten skulle jobbe der. Jeg vimsa rundt i byn i ikke mindre enn 7 timer!! Og det første jeg klarte å gjøre var å gå meg bort...jadda typisk meg! Har vert i Købehavn en del ganger, men klarer aldri å bruke min ellers så gode retningssans når jeg er der. Denne gangen hadde jeg utstyrt meg med kart...men siden jeg startet med å gå feil vei, så havnet jeg utenfor kartet å forstod ingen verdens ting. Ingen av gatene jeg var i kunne jeg finne på kartet!
Redningen ble en snill jente som jobba på 7/11 som forklarte meg hvor jeg var:) 

Når jeg etterhvert kom på rett spor, tok jeg meg god tid å var innom i masse spennende butikker, satt på kafé og drakk te og koste meg. Jeg hadde ikke store shopping budsjettet, men litt ble det nå. Heldigvis for meg så hater jeg å kjøpe klær, så jeg bruker bare penger på fine og "viktige" interiørting;)  Her er noe av det jeg kjøpte:

Kjøkkenhåndle av merket Krasilnikoff fra butikken Notre Dame. Denne butikken anbefales virkelig om du skal en tur til Købehavn! Innholdsrik og billig butikk som ligger et steinkast fra gågaten Strøget, adressen er Nørregade 7. Knaggene er også fra Notre Dame. Den lille søte skålen fra House Doctor kjøpte jeg på Grønlykke, en annen søt butikk. Adressen er Læderstræde 3 og 5 (to avdelinger)  Viss du liker Søstrene Grene så ligger det en ganske stor butikk på Amagertorv, der er teen kjøpt.

Vil minne om giveaway av en super stilig cobra telefon, på Ida sin blogg Sukkertøy for øyet. Dette er virkelig en blogg verdt et besøk! Trykk på bildet for å komme til konkurransen.


Ha en flott torsdag! Klem fra Ellen Louise:)

2 kommentarer:

  1. Så utrolig koselig blogg du har<3. Lurte på om du har sett knaggene "Hang all", tror du ville likt dem.
    Jane

    SvarSlett
  2. Tusen takk for det Jane! Koselig at du liker bloggen;) Er det de knaggene med kuler i forskjellige farger? De er vertfall kjempe tøffe! Minner meg om en sånn modell med planeter:D
    Ha en god dag,klem Ellen Louise!

    SvarSlett

Koselig at du vil legge igjen en hilsen:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...