onsdag 23. februar 2011

Så mange idéer


Jeg har alltid masse små prosjekter på gang, planer om ting jeg skal gjøre og lage. Du kjenner deg kanskje igjen? Du starter med noe, for så å finne på noe annet spennende og ender opp med masse halvferdige prosjekter.
Sånn er det her. Men ferdige, det blir de en gang:)


Da jeg var i København for en stund siden, var jeg innom Panduro. Vi har ikke den butikken der hvor jeg bor, så det var gøy å gå der å snope litt igjen. Da jeg bodde i Oslo kunne jeg bruke evig lang tid der inne å bare få idéer til alt mulig. 


Denne gangen var ikke lommeboken særlig full, så jeg kjøpte ikke annet enn disse små bokstavene. Tanken var først å male, men bestemte at jeg ville heller kle de med et fint papir. Det har så utrolig fine papir til decoupage hos Søstrene Grene, og de koster jo nesten ikke noe. Tror jeg betalte rundt 6 kroner for disse.Det viste seg å være vanskelig å få papiret til å sitte pent på disse bittesmå bokstavene. Derfor har jeg gjort ferdig en, for å så la det ligge.. Men jeg skal skjerpe meg og gjøre det ferdig etterhvert! Da skal dere få se hva jeg skal bruke de til:)
Så har jeg jammen fått en utfordring av Therese Hverdagsspiren! ..som dreier seg å svare på spørsmål om meg selv...det skal jeg vell klare;) Så er der sikkert noen som syns det er mindre spennende å lese, men da kan du la det være;)

Utfordringen er altså 4x4. Fire spørsmål, og fire svar for hvert spørsmål.


4 tv-program jeg ser på
Jeg har ingen tv-kanaler og følger ikke med på særlig, men jeg har jo dvd'er..og internet;)
-Desperate Housewifes
-House M.D
-Californication
-Skins


4 ting jeg har gjort i dag
Har ikke gjort så mye spennende enda, siden klokken bare er litt over ti.
-Drukket kaffe
-Lekt med Oscar
-Skrevet blogg
-Hatt det moro med google translate lyttefunksjonen (den er så dårlig at det blir underholdende)


4 ting på min ønskeliste
Mine ønsker er vist ganske sommerlige..
-Ta en joggetur uten minusgrader
-Drikke sjampis i solen 
-Spise jordbær
-Kjøre en Vespa


4 ting jeg liker dårlig
-Uorden
-Snorking
-Sukker i teen
-Edderkopper


Jeg vil sende denne utfordringen videre til Lene med bloggen Live,Love Laugh
Er sikker på at hun kan svare godt for seg på denne.


klem fra
-Ellen Louise-


4 kommentarer:

 1. Hei
  Panduro har vi nettopp fått i nærheten, men jeg har ikke vætr innom enda, jeg er ikke så veldig kreativ,...kanskje litt utålmodig, det må gå litt fort. Så alle mine påbegynnende prosjekter varer kanskje en halv uke,...jeg har lært av det nå, kan ikke kjøpe alt mulig, hvis, om, at...
  Søstrene Grene er en grei butikk, blir liksom ikke fattig om du handler litt der, har funnet en del der.
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 2. Jag är precis som du. Har ständigt ett antal projekt på gång. Det är ju så mycket jag vill göra så det är svårt att bestämma vad man ska börja med. :-)

  För tillfället har jag tyg äver hela golvet för jag skulle klippa lapptäcken, sen ligger det penslar och färg på bordet för jag skulle måla en hylla men så fastnade jag framför datorn istället. :-)

  SvarSlett
 3. så kosli blog du har!
  takk for at du kom til meg så jeg fant deg!
  klem m

  SvarSlett
 4. De blir kjempefine, men jeg forstår godt at det er litt vanskelig med papiret... Og ja, jeg kjenner så alt for godt til det med mange idéer og halvferdige prosjekter - sukk... Ha en fin dag! Klem; Heidi

  SvarSlett

Koselig at du vil legge igjen en hilsen:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...