onsdag 2. februar 2011

Velkommen inn..

...hos Astrid DEL 1

Jeg har lenge hatt lyst til å ta bilder hjemme hos min venninne Astrid. I går var jeg så heldig at vi begge hadde tid. Det ble noen timer med mye knipsing av bilder og litt vin drikking. Hun bor i en leilighet her i Viborg som hun virkelig har satt sitt kreative preg på. Stilen er romantisk gjenbruk blandet med hennes egen kunst og ideer. Det oser personlighet, og alt er veldig Astrid:)

Gangen

Hjemme hos Astrid finner vi mange søte detaljer. Dette lille wc-skiltet er et morsomt innslag, siden henger over kattetoalettet. En stor ramme fullt med bilder av familie og venner. Bildene er plassert løst på veggen, og kan lett flyttes på eller byttes ut. Dette syns jeg er en veldig smart måte å henge opp flere bilder sammen på.

Stuen

Astrid har ingen dyr stil når det kommer til interiøret. De fleste møblene er lopper som hun har malt om. Mange av tingene er også gaver, feks. den store lampen og bokhyllen bak sofaen. Fargene går i mye hvitt, jordfarger og små innslag av rosa. Derfor var det en stilig kontrast når hun fikk inn den store mørke hyllen. Legg merke til maleriet av bilen. Kunstneren er Astrid selv.


Det står alltid friske blomster fremme. Hun kjøper noen selv, men får de fleste av sin kjære. Hun har mange fine lysestaker og vaser, dette er med til å lage den romantiske og lyse stemningen.


 Spisestue

Rundt dette bordet har vi hatt mange koselige middager. Hun bor nemlig sammen med en mester hobbykokk! Bordet og stolene er gjenbruk som nesten ikke kostet noen ting. Astrid har malt i hvitt og gull. Hun har virkelig gjort mange kupp på loppemarked!


Kjøkkenet

Kjøkkenet er også fullt opp med spennende blikkfang. Forskjellige glass med krydder, mel, pasta og kaffebønner. Hvitløk og grønnsaker ligger fremme i skåler. Her får man lyst til å lage mat!
Veggen med alle plakatene er ting hennes kjære har kommet hjem med. De er hengt opp ganske tilfeldig, akkurat det som gjør veggen så inspirerende og personlig.

Følg med i morgen så skal du få se resten av hjemmet til Astrid


-Ellen Louise-

7 kommentarer:

 1. Kul vegg på kjøkkenet til venninden din :)
  ...Takk for snille ord inne hos meg, ALLTID så koselig :)
  STOR klem

  SvarSlett
 2. så koseligt du har skreve:)glede meg t neste avsnitt!
  astrid

  SvarSlett
 3. Virkelig et personlig og stilig hjem, vil gjerne se flere bilder!
  MaiaKlemmer

  SvarSlett
 4. er det astrid i speilet på veggen som lager grimase?

  SvarSlett
 5. Det er Astrid som lager grimase ja, og den var veldig planlagt;)

  SvarSlett
 6. hehe ser ikke helt ut som seg selv nei :P

  siri

  SvarSlett
 7. åååå så ekstremt koseligt du har det astrid! søren e heldige! <3 vil og bo hos deg! glede meg masse te å besøga :)

  SvarSlett

Koselig at du vil legge igjen en hilsen:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...