torsdag 10. februar 2011

Tanker i natten

Søvn kan være oppskrytt i min verden, derfor dette morgen-på grensen til nattlige innlegget. For de som lurer så kan jeg ligge våken av forskjellige ting: Fordi jeg tenker for lite om dagen, ergo for mye om natten. Det kan også være fordi jeg har kommet på et eller annet kreativt som ikke kan vente. Eller noe annet. I dette tilfellet sto jeg opp for å spise sjokolade. 

Og for å vise litt bilder:)
Dyr er alltid morsomme å ta bilder av, spesielt når man fanger de rette øyeblikkene. Oscar har vist seg å være en riktig så fotogen kanin, som  mer enn villig stiller opp som modell. Som regel får han en godbit for innsatsen da:)


Søte, snille Oscar. Han er den mest nysgjerrige skapningen jeg har møtt! Han elsker å sitte på puter, i blomsterpotter eller på mennesker. Og så elsker han å slikke! Har lest meg fram til at når kaninen slikker deg på hånden, så liker den deg og har godtatt deg i sin koloni. Så har Oscar en temmelig stor koloni! Han slikker vell omtrent alle mennesker som gidder å klappe han. Å han kysser meg på nesen viss jeg bøyer meg ned til han.


Før trodde jeg kaniner var kjedelige, og uinteressante. Det er kanskje de kaninene som bor innestengt i et bur, for de må jo bli deprimerte. Men lar du kaninen leve litt, så ser du at de er nysgjerrige og lekne. De vil rundt å snuse på å utforske alt...gnage også ja (pass på ledninger!) Er glad for at jeg har blitt kjent med Oscar som er så snill, så merkelig og så sosial. Han har gitt meg et nytt syn på kaniner :)


Nå burde jeg si god natt, men siden det nærmer seg morgen så vil jeg heller ønske alle en riktig fin torsdag!

-Ellen Louise-


2 kommentarer:

Koselig at du vil legge igjen en hilsen:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...